Ajankohta

23.3.2021 13:00 – 23.3.2021 16:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Ammatillisen elämän strategia on kaksiosainen etäkoulutus, jonka avulla selkeytät oman ammatillisen elämäsi tavoitteita ja luot suunnitelman tunnistettujen tavoitteiden saavuttamiseksi. Koulutuksessa hyödynnetään perinteisiä strategiakehityksen työkaluja ja menetelmiä.

Työelämän tavoitteiden tunnistaminen auttaa sinua fokusoimaan, säästämään energiaa ja auttaa sinua tekemään itselle oikeita valintoja joka päivä. Konkreettiset tavoitteet motivoivat ja luovat merkitystä. Saat koulutuksessa toimivia työkaluja, joilla voit työstää tavoitteitasi myöhemminkin.

Tärkeässä osassa ovat omakohtaiset harjoitukset, joiden avulla pääset rakentamaan itsellesi ammatillisen elämän strategian. Ensimmäisessä vaiheessa tunnistat ja priorisoit haluamasi tavoitteet. Sen jälkeen määrittelet tarvittavat keinot niiden saavuttamiseksi. Lopuksi valitset mittarit, jotka auttavat sinua säilyttämään haluamasi suunnan myös arjen kiireen keskellä. Suuri osa harjoituksista tehdään kotitehtävinä, joten varaathan riittävästi aikaa niiden tekemiselle kummankin session jälkeen.

Kouluttajana ja ajatustesi solmukohtien avaajana toimii business coach Katri Koli Via Nova Partners Oy:stä.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 18.3. klo 12.00 Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/ammatillisen-elaman-strategia/


Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia.