Ajankohta

23.3.2021 13:00 – 23.3.2021 16:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Koulutuksen aikana opit, mistä henkilöbrändeissä on oikeasti kyse ja kuinka voit työnhakijana paremmin varmistaa, että saat juuri oikeat tahot oivaltamaan juuri sinun osaamisesi. Käymme läpi miten voit näyttää tietotaitosi esimerkiksi LinkedInissä ja Facebookin ammatillisissa ryhmissä.

Osallistujana sinulla on hyvä olla sosiaalisen median perustaidot olemassa, sillä keskitymme enemmän viestintään kuin tekniikkaan. Luvassa on harjoituksia sen oman ammatillisen someprofiilin hahmottamiseksi.

Aiheina ovat mm.:

  • Mitä oman osaamisen brändääminen tarkoittaa käytännössä ja miten sinä voit hyötyä siitä?
  • Millainen on hyvä osaaja- ja asiantuntijaprofiili eri kanavissa?
  • Millaisilla sisällöillä tuot oman osaamisesi esille mm. rekrytoijille?
  • Miten käytät aikasi hyödyllisesti ja mittaat tuloksia?

Kouluttajana on asiantuntijabrändien ammattilainen, Zento-tiimin Hanna Takala. Hanna on kouluttanut ja valmentanut erilaisia organisaatioita ja osaajia somen pariin 10+ vuotta ja myy omankin osaamisensa opettamillaan keinoilla.

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021.

Ilmoittauduthan mukaan viimeistään 17.3. klo 12.00 Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/avaimet-asiantuntijaviestintaan-miten-brandaan-osaamiseni-verkossa/


Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.