Ajankohta

1.6.2021 – 31.5.2022 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

 

Useimmat meistä ovat saaneet kirjoittaa oman CV:n viimeistään jotain työtä hakiessamme. CV:n kirjoittaminen voi tuntua kovinkin työläältä. Tämä periaatteessa kaikille tuttu dokumentti on kuitenkin mainettaan parempi.

Pikatsekkauksen teemat
Saat pienellä vaivalla CV:stäsi hyödyllisen työkalun, kun pidät sen elävänä ja päivität sitä aina, kun sinulla on siihen jotain lisättävää. Tämä valmennus antaa vinkkejä sen uudenlaiseen tarkasteluun, muutama peruasia läpi käymällä.

  1. CV:n tarkoitus. Miksi CV on hyvä olla olemassa?
  2. CV:n rakenne ja ulkoasu.
  3. Oman työkokemuksen kuvailu CV:ssä.

Kenelle
Valmennus on sopii hyvin tilanteeseen, jossa työnhakukokemusta on vähän tai se ei ole tuottanut tulosta. Tästä valmennuksesta voi olla iloa myös sinulle, jolle CV:n päivittäminen maistuu puulta, ja haluat tuoda siihen jotain uutta. Valmennuksen jälkeen katsot toivottavasti sinäkin CV:täsi uusin silmin!

Verkkovalmennus on helppokäyttöinen ja toimii myös mobiilisti. Voit tehdä sen koska vain sinulle sopii!

 


Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi


Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yhteiskunta-ala.fi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.