Ajankohta

31.3.2021 16:00 – 31.5.2021 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

Etätyöskentely jatkuu. Etätapaamiset alkavat olla rutiinia, mutta toisaalta ehkä väsyttäviä. Kaipaatko keinoja osallistujien aktivoimiseen, pienryhmien vetämiseen tai omaan esiintymiseen etänä? 

 

Netti on täynnä etäkokousvinkkejä. Osa on hyödyllisempiä, osa pinnallisempia. Tälle kurssille on koottu parhaat vinkit, jotta sinun ei tarvitse käyttää aikaa etsimiseen. Löydät kurssisisällöstä nopeasti tärkeimmät tarvitsemasi vinkit, ja voit palata syventymään aiheisiin myöhemmin.

Kurssilla kerromme, miten virtuaalifasilitointi eroaa kasvokkain tehdystä ja mitä virtuaalifasilitaattori tekee ohjatessaan ryhmiä. Käymme kohta kohdalta läpi valmistautumisen etätyöpajan vetämiseen ja aloituksen, jolla saat osallistujat tuntemaan olonsa kotoisaksi.

Opit erilaisia ohjauskeinoja osallistujien aktivointiin ja huomioimiseen, ja esittelemme matalan kynnyksen maksuttomat tai edulliset sovellukset, joilla pääset nopeasti alkuun. Tarjoamme sinulle työkalupakin fasilitointi- eli osallistavista menetelmistä erilaisiin etäohjaustilanteisiin: kokouksiin, työpajoihin ja myös kahdenkeskisiin hetkiin.

Mitä kaikkea opit kurssilla?

Kurssisisältö on jaettu kahdeksaan osioon:

  1. Mitä on etäohjaus ja virtuaalifasilitointi?
  2. Valmistautuminen ja työpajan aloitus
  3. Miten saan jokaisen osallistujan mukaan?
  4. Helpot sovellukset etätyöskentelyyn
  5. Osallistavan prosessin suunnittelu
  6. Kokouksen vetäjän varustelista
  7. Menetelmäpakki etätyöpajoihin
  8. Syventäviä aiheita ja case-kuvauksia

Milloin kurssi alkaa ja loppuu?

Voit aloittaa kurssin heti ja opiskella omassa tahdissasi. Voit myös käydä vain ne osiot, jotka koet hyödylliseksi. Kurssilla ei ole mitään ajastettuja tehtäviä, joten se on käytössäsi koko ajan.

Kuinka pitkään kurssi on käytössäni?

Kurssin sisältö on käytössäsi toistaiseksi, ja voit käyttää sitä kaikilla laitteillasi.

 

Etäohjauksen mestari on tarjolla toukokuun 2021 loppuun asti -50% alennuksella YKAn jäsenille! (Ykalaisille 19,90 €, normaalisti 39,90 €)

Saat linkin kurssille ilmoittautuessasi alla olevalla lomakkeella.

Verkkokurssin on koonnut VTM, aikuisopettaja, ratkaisukeskeinen valmentaja ja fasilitaattori Lari Karreinen, joka on myös aikaisemmin kouluttanut aiheesta ykalaisille. Tutustu Lariin lähemmin: www.linkedin.com/in/larikarreinen ja  osana.fi/keita-olemme/lari-karreinen

 


 

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Anna joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsentunnistautumisen takia (pakollinen tieto). Löydät tarvittaessa jäsennumerosi verkkoasioinnista YKAn nettisivuilta, jonne on pääsy myös mobiilitunnistautumisella.