Ajankohta

18.3.2021 16:00 – 18.3.2021 17:30

Paikka

Etäyhteydellä

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Tule kuulemaan, kommentoimaan ja saamaan oivalluksia, miten voit kehittää johtamista etä- ja hybridityössä, lisätä läsnäolon tunnetta ja tehokasta vuorovaikutusta, luottamusta, motivaatiota ja innovointia. Samalla kuulet, mitä on coachaava johtaminen ja miten johdat itseäsi. Saat konkreettisia työkaluja työhösi.


Valmentajana toimii VT, TJ Päivi Hautamäki, Certified Business Coach, valmentaja, puhuja ja hallitusammattilainen, joka on tehnyt vahvan johtajauran kansainvälisten pörssiyritysten asiantuntijana, esimiehenä, johtoryhmän jäsenenä ja hallitusten puheenjohtajana. Nykyisin Päivi valmentaa ja coachaa yrityksessään Intu Coaching Oy asiantuntijoita, esimiehiä ja johtajia. Päivin etäjohtamisen valmennukset mm. Helsingin Ekonomien ja Lakimiesliiton jäsenille, BSAG:lle ja Ulkoministeriön esihenkilöille ovat olleet suosittuja ja saaneet erinomaisen palautteen. 

Valmennukseen kuuluu lyhyt ennakkokysely, joka auttaa kohdentamaan valmennuksen osallistujien tarpeiden mukaan.

Valmennus on maksuton ja suunnattu YKAn jäsenille.

 


 

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittaudu tapahtumaan

Ilmoittautujan tiedot

Anna joko jäsennumerosi tai syntymäaikasi jäsentunnistautumista varten.