Ajankohta

1.9.2021 – 31.12.2021

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

"Oho! Opin käyttämään Exceliä"

"En tiennytkään, että Excel voi olla hauskaa"

"Parasta sitten sukkahousujen keksimisen"

Tiesitkö, että keskimääräinen työntekijä osaa vain 29 % tarvittavista Excel-taidoista, vaikka Excel on käytössä päivittäin. Miksi? Koska Excelin oppiminen on vaikeaa, tylsää ja sekavaa. Ei tiedetä mitä oppia, mistä oppia ja miten oppia.

Siksi olemme suunnitelleet Futuedun tekemään softien oppimisesta helppoa, kivaa ja selkeää.

Oppiminen on helppoa, koska itse tuottamamme materiaali ohjaa käyttäjää koko ajan oppimaan seuraavan tärkeimmän taidon ja ohittamaan jo osatut taidot.

Oppiminen on kivaa, koska kaikki materiaali opitaan interaktiivisilla videoilla, joissa pääsee itse aktiivisesti tekemään, jolloin myös opitut asiat jäävät paremmin mieleen.

Oppiminen on selkeää, koska olemme pilkkoneet Excelin vajaaseen 300:aan ratkaisevaan taitoon, jotka käyttäjä ottaa omassa tahdissa haltuun.

Futuedusta löytyy Excelin lisäksi myös Word, PowerPoint, Outlook ja Teams -kurssit, eli se kattaa kaikki tärkeimmät softat, joihin tietotyöläinen käyttää valtaosan työajastaan.

Testaa ilmaiseksi

Jos kiinnostuit, voit kokeilla Futuedua ilmaiseksi. Pääset rekisteröitymällä opiskelemaan viittä vapaavalintaista aihetta.

Hanki Futuedu -45%

Jos innostuit Futuedulla opiskelusta, voit hankkia Futuedun vuosilisenssin ensimmäiseksi vuodeksi hintaan 49,00 € (sis. alv 24 %), jolloin säästät mukavat 45 %.

Pääset hankkimaan Futuedun alennettuun hintaan ilmoittautumalla koulutukseen.

 


Jos sinulla tulee mitään kysymyksiä tai haluat hankkia Futuedun yrityksellesi, ota rohkeasti yhteyttä:

Karri Hiekkanen - karri@futuedu.com - 040 220 2663


Lisätietojan YKAn koulutuksista: Heini Hult-Miekkavaara,koulutukset@yhteiskunta-ala.fi

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.