Ajankohta

15.5.2021 – 30.9.2021 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

YKAn kanssa kohti työelämää!

Koulutuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Lisäksi koulutukseen kuuluu uravalmentajan videochatit ja lisämateriaalia työnhausta, työsuhteen juridisista seikoista, työttömyysturvasta ja YKAn palkkasuositukset.

Koulutus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi koulutuksen päätyttyäkin. Voit pohtia osaamistasi kesällä joustavasti oman aikataulusi mukaan.

Valmennus toimii myös mobiilisti. Koulutukseen on jatkuva ilmoittautuminen.

Koulutukseen sisältyy viisi osiota, jotka suosittelemme käymään läpi seuraavassa järjestyksessä:

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Oman osaamisen kärkiviesti

Uravalmentajan videochatit käydään sähköisella koulutusalustalla 11.6. ja 13.8. klo 12 -13! Kysy ja keskustele kurssin aiheista YKAn osaamispalveluiden asiantuntijan, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaaran ja muiden osallistujien kanssa. Videochatteihin ei ole erillistä ilmoittautumista.

Koulutus on auki 30.9.2021 asti. Materiaalit ja oma työskentely on mahdollista ottaa talteen.

Pääset sekä reflektoimaan itseksesi omaa osaamistasi että pohtimaan yhdessä muiden osallistujien kanssa, mihin yhteiskuntatieteilijöiden osaamista tarvitaan. Jokainen harjoitus antaa sinulle hyvät valmiudet kertoa omasta osaamisestasi esimerkiksi työnhakutilanteessa!

 

 

 


Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä kesäkurssi ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi myös YKAn opiskelijajäsenenä. Liity jäseneksi


Ilmoittautumalla koulutukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yhteiskunta-ala.fi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.