Ajankohta

9.11.2020 09:00 – 31.5.2021 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

Valmennuksen tavoitteena on antaa sinulle kattava näkemys työnhaun eri osa-alueista. Saat tietoa ja konkreettisia työkaluja työnhakusi tueksi - olet sitten hakemassa kesätöitä, harjoittelupaikkaa tai ensimmäisiä työpaikkoja valmistumisesi jälkeen.

Voit valita omaan tilanteeseesi sopivan suoritustavan: valmennuksen läpikäynnin työnhaun prosessin mukaisesti tai tehtävien tekemisen tarpeesi mukaan. Suosittelemme tutustumaan koko valmennukseen jotta näet, mitä kaikkea voi ja kannattaa ottaa työnhaussa huomioon.

Valmennus vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. Valmennukseen sisältyy myös videochatteja YKAn asiantuntijoiden kanssa. Pääset vauhtiin tutustumalla kurssin rakenteeseen ja asettamalla itsellesi tavoitteen.

Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Valmennus sulkeutuu 31.5.2021 ja avautuu uudelleen syksyllä 2021. Opiskelijoiden kesäkurssi Tunnista ja sanoita osaamisesi on avautunut, tutustu ja ilmoittaudu: https://tapahtumat.yhteiskunta-ala.fi/tapahtumat/kesakurssi-tunnista-ja-sanoita-osaamisesi-1/

Valmennus kattaa nämä aihealueet:

 • Yhteiskunta-alan osaaminen
 • Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen
 • Työnhaun keinot ja kanavat, ml. piilotyönhaku ja sosiaalinen media
 • Työnhaun dokumentit
 • Työhaastattelu
 • Työsopimus ja palkkaneuvottelu
 • Kassa ja työttömyysturva

 

Järjestämme lisäksi valmennuksen aiheista matalan kynnyksen keskustelutilaisuuden, jossa on paikalla YKAn asiantuntija. Pääset jakamaan kokemuksia ja vinkkejä muiden kanssa, ja halutessasi kysymään YKAn tietoutta ja asiantuntemusta kustakin aiheesta. Voit esittää aihetoiveita tai kysymyksiä etukäteen ennen jokaista tilaisuutta. Videochatit toteutetaan koulutusalustalla.

Chattien aiheet:

 • Yhteiskunta-alan osaamistarpeet vko 2, pe 15.1. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn yhteisösuunnittelija Marjo-Rita Juntunen.
 • Oman osaamisen tunnistaminen ja sanoittaminen vko 3, pe 22.1. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.
 • Työnhaun tavat ja kanavat vko 4, pe 29.1. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.
 • Työnhaun dokumentit vko 6, pe 12.2. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.
 • Työhaastattelu vko 7, pe 19.2. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn osaamispalveluiden asiantuntija, uravalmentaja Heini Hult-Miekkavaara.
 • Työsopimus vko 9, pe 5.3. klo 14-15. Asiantuntijana YKAn lakiasiantuntija Antti Salokoski.

 

Pääset valmennuksessa sekä reflektoimaan itseksesi että pohtimaan yhdessä muiden osallistujien ja YKAn asiantuntijoiden kanssa työnhaun eri vaiheissa nousevia kysymyksiä ja ajatuksia. Jokainen harjoitus antaa sinulle hyviä valmiuksia työnhakuun!

Materiaalit ja oma työskentely on mahdollista ottaa talteen.

Ilmoittautumalla koulutukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi


Haluaisitko valmennukseen, muttet ole vielä YKAn jäsen? Voit liittyä jäseneksi, ja saada käyttöösi kaikki YKAn palvelut tämän valmennuksen lisäksi, täällä: https://www.yhteiskunta-ala.fi/syy/jasenyys/miten-liittya-1/ 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.