Ajankohta

5.5.2021 09:00 – 5.5.2021 11:00

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Mietitkö yrittäjyyttä tai kevytyrittäjyyttä? Tai oletko huomioinut tällaisen reitin työllistyä? Oman yrityksen perustaminen tai kevytyrittäjyys ovat hyviä vaihtoehtoja palkkatyölle. Monelle yritykselle on helpompaa ostaa osaamista ja maksaa osaamisen käytöstä lasku, kuin palkata osaamista tarjoava henkilö yritykseen.

Aiheina ovat mm.:

  • Mitä yrittäjyys ja kevytyrittäjyys käytännössä tarkoittaa?
  • Mitä minun pitää tietää suunnittelua tai aloittamista varten?
  • Mitä etuja ja riskejä yrittäjyydessä ja kevytyrittäjyydessä on?
  • Miten toimin TE-toimiston ja työttömyysetuuteni maksajan kanssa?
  • Mistä saan apua suunnitteluun tai aloittamiseen?

Kouluttajana toimii Maija Heino toimii valmentajana Omapajalla, sparraa kevytyrittäjänä aloittavia ja yritysten perustajia. Palkkatyön lisäksi Maija toimii nykyisin myös kevytyrittäjänä. Omaa yritystään Uusivirettä Maija on pyörittänyt yli kymmenen vuotta. Tutustu Maijaan LinkedInissä.

Tapahtuma järjestetään etänä. Tarvitset käyttöösi päätelaitteen, mikrofonin ja toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuneet saavat Zoom-yhteystiedot lähempänä ajankohtaa.

 

Huomaathan, että voidaksesi ilmoittautua tähän yksittäiseen tapahtumaan, sinun tulee ilmoittautua mukaan Uratehtaan toimintaan vuodelle 2021.

Ilmoittaudu mukaan Uratehtaan kautta: https://uratehdas.fi/tapahtumat/toimivuutta-tyonhakuun-kuinka-jaksan-tyonhakuprosessissa/

 


Koulutuksen järjestää Pirkanmaalla toimiva Uratehdas. Koulutukset on suunnattu ensisijaisesti työttömille tai työttömyysuhan alla oleville, joiden työnhakualue on Pirkanmaa. YKA on Uratehtaan jäsenjärjestö ja Uratehtaan koulutukset ovat jäsenillemme ilmaisia. 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.