Ajankohta

18.2.2021 17:00 – 18.2.2021 18:30

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Koulutus on valitettavasti täynnä. Kiitos valtaisasta mielenkiinnosta!

 

Excel tehokeinot -koulutus on tiivis paketti, joka sisältää paljon aikaa (ja hermoja) säästäviä vinkkejä Excelin tehokkaaseen käyttöön. Koulutus sopii niin vasta-alkajille, kuin Excel-konkareille.

Koulutuksen jälkeen saat lisää tehoa ja mielekkyyttä niin taulukon visuaaliseen muotoiluun, sisällön täyttämiseen, liikkumiseen, datan valitsemiseen, uuden datan luomiseen ja järjestelmästä tulleen virheellisen datan korjaamiseen.

Koulutuksessa opit mm.

  • Tehokkaimmat tavat liikkua
  • Tehokkaimmat tavat valita dataa
  • Tehokkaimman tavan syöttää dataa
  • Visuaalisen muotoilun oikotiet
  • Uuden datan luomisen
  • Virheellisen datan korjaamisen

Tästä koulutuksesta on tullut isot kiitokset niin täysin uusilta Excel-käyttäjiltä, kuin useiden kymmenien vuosien Excel-guruilta. Tehosta omaa Excel-käyttöäsi ja säästä samalla hermojasi!

Koulutuksessa tehdään tehtäviä opetetuista asioista, jotta oppiminen tehostuu ja pysyy mielekkäänä. Koulutuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä kouluttajalle.

Koulutus järjestetään live-etäkoulutuksena kouluttajan oppimisalustalla, jonne osallistujat saavat henkilökohtaisen osallistumislinkin. 

Kouluttajana toimii Tomas Kukkonen Futuedusta. Koulutukseen liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä: tomas@futuedu.com.

 


 

Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin koulutuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä. 

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.