Ajankohta

4.3.2021 17:00 – 30.3.2021 18:30

Paikka

Etäyhteydellä

Tapahtumaluokka

Koulutus tai valmennus
← Takaisin

 

Kiitos jälleen kerran suuresta mielenkiinnosta! Koulutus on valitettavasti täynnä.

Järjestämme uudestaan suuren suosion saaneen Tietoinen työ -valmennuksen. 

 

Työelämä on monimutkaista. Eri asioiden ja tekemisen keskinäinen tärkeys voi helposti hukkua tämän monimutkaisuuden kohinaan.

Miten oppia keskittymään oikeisiin asioihin ja saada tekemiseen hallinnan tunnetta?

Tietoinen työ -valmennuksen coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi koulutuksen päätyttyäkin. Tutustumme leanin periaatteisiin ja kokeilemme kanban-menetelmää, jolla voi tehdä työtä näkyväksi ja priorisoida sitä. Opit myös ajattelua, jonka avulla pystyt tunnistamaan, mikä on sinulle työssä tai uralla tärkeää, ja asettamaan sitä edesauttavia tavoitteita. Vuorelta näyttävän tai ameebamaisen epämääräiseltä tuntuvan tavoitteen voi selättää! 

Valmennus koostuu kahdesta asiantuntija-alustuksesta ja verkkotyöpajasta Zoomissa

  • torstaina 4.3. klo 17 - 18.30 sekä
  • tiistaina 30.3. klo 17 - 18.30.

Niiden välillä tehdään välitehtävä, joka tukee valmennuksessa esiteltyjen aiheiden ja työskentelytapojen käyttöönottoa osallistujan omassa toimintaympäristössä. Osallistujilla on käytössään sähköinen oppimisalusta työskentelyn ja keskustelun tueksi.

 


Kouluttaja: 

Sanna Tiihonen YTM | Fasilitaattori | Lean Six Sigma Green Belt

Sanna on työhyvinvoinnin asiantuntija, joka haluaa lisätä hyvinvointia kehittämällä työskentelytapojamme leanin avulla. Työelämässä on paljon kuormittavaa kohinaa ja siksi Sannan intohimona on lisätä työn sujuvuutta ja parantaa kognitiivista ergonomiaa.
• Twitter:@sannatiihonen
• LinkedIn: www.linkedin.com/in/sannatiihonen
• Medium: medium.com/@sanna.tiihonen

 


 

Saat ilmoittautuessasi kuittausviestin valmennuksesta sähköpostiisi. Säilytä kuittaus huolellisesti, sillä mahdollinen osallistumisen peruuttaminen tapahtuu kuittausviestistä löytyvällä linkillä. 

Ilmoittautumalla tapahtumaan annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja YKAn koulutuksista ja valmennuksista: Heini Hult-Miekkavaara heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.