Ajankohta

16.12.2020 – 31.5.2021

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

Valmennuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Ohjelman coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin.

Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Siihen on jatkuva ilmoittautuminen.

Verkkovalmennus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä, sekä omasta oppimispäiväkirjasta. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. Valmennukseen sisältyy myös videochatteja YKAn uravalmentajan kanssa erikseen ilmoittettuina ajankohtina!

Valmennus muodostuu viidestä eri osasta. Voit tehdä ne haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Suosittelemme kuitenkin tekemään ne tässä esitetyssä järjestyksessä, koska kukin osio tukee seuraavia.

  • Mitä osaaminen on?
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Katse tulevaisuuteen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Mitä seuraavaksi?

Valmennuksen ovat rakentaneet erittäin kokeneet uravalmentajat kuudesta akavalaisesta liitosta, ja se on vielä erikseen räätälöity ykalaisille.

Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, heini.hult-miekkavaara@yhteiskunta-ala.fi

 

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.