Ajankohta

28.5.2021 – 31.5.2022 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

Tiedätkö, mitä osaat ja miten kerrot siitä muille? YKAn suosittu verkkovalmennus antaa sinulle siihen runsaasti työkaluja! Osallistu valmennukseen joustavasti oman aikataulusi mukaan.


 

Valmennuksen aikana opit tunnistamaan, oivaltamaan ja sanoittamaan osaamistasi. Ohjelman coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin.

Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. 

Valmennus muodostuu viidestä eri osasta. Voit tehdä ne haluamassasi järjestyksessä ja aikataulussa. Suosittelemme kuitenkin tekemään ne tässä esitetyssä järjestyksessä, koska kukin osio tukee seuraavia.

  • Mitä osaaminen on?
  • Katse tulevaisuuteen
  • Muiden tunnistama osaaminen
  • Osaamisen sanoittaminen
  • Osaaminen käytäntöön!

 


Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi


Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.​

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yhteiskunta-ala.fi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.