Ajankohta

25.5.2021 – 31.12.2021 23:59

Paikka

Oma tietokone tai älylaite

Tapahtumaluokka

Verkkovalmennus
← Takaisin

Mistä piilotyöpaikoissa on kyse, ja miten niitä haetaan? Oletko kenties itse piilossa uramahdollisuuksilta?

YKAn verkkovalmennuksen coachaava ote fasilitoi ajatteluasi, ja antaa sinulle työkaluja käyttöösi valmennuksen päätyttyäkin.

Valmennus tapahtuu verkkoalustalla ja sisältää itsenäistä opiskelua ja monipuolisia harjoituksia. Voit tehdä ne itsenäisesti oman aikataulusi mukaan - tarvitset vain päätelaitteen ja verkkoyhteyden. Valmennus toimii myös mobiilisti.

Valmennus koostuu pohjamateriaaleista ja niihin liittyvistä tehtävistä. Kurssi vie sinua eteenpäin tehtävien, coachaavan reflektoinnin ja osallistujien yhteisen keskustelun kautta. 

Valmennukseen sisältö:

  • Mitä piilotyöpaikat ovat?
  • Avaa silmäsi mahdollisuuksille
  • Ole läsnä rekrytoijille
  • Hyödynnä verkostoasi
  • Kokemus käytäntöön!

 

 

Valmennukseen on jatkuva ilmoittautuminen. Oppimisalusta on auki vuoden loppuun, mutta suosittelemme tekemään valmennuksen n. kahden viikon sisällä. Omat tehtävät saa talteen.


Etkö ole vielä YKAn jäsen, mutta haluaisit ilmoittautua? Tämä verkkovalmennus ja kaikki muut YKAn palvelut ovat käytettävissäsi YKAn jäsenenä. Liity jäseneksi


Ilmoittautumalla valmennukseen annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:n tietosuojaselosteessa kuvatulla tavalla.

Lisätietoja: Osaamispalveluiden asiantuntija Heini Hult-Miekkavaara, koulutukset@yhteiskunta-ala.fi


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tapahtuma on jo alkanut ja ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt.